Welkom

Welkom bij HostFree. Sinds begin oktober 2013 zijn wij begonnen met het aanbieden van gratis webhosting voor inwoners van Nederland en België. Iedere gebruiker van onze dienst beschikt over de mogelijkheid om maximaal 5 hostingaccounts aan te maken in het controlepaneel. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van eigen domeinnamen, en/of subdomeinen van hostfree.nl

controlepaneel

Elk hosting account beschikt over 10GB schijfruimte en 100GB maandelijks dataverkeer, ondersteuning voor PHP en MySQL, e-mail (SMTP, POP3,IMAP), en alles wat u nodig heeft om websites te beheren. Wij plaatsen geen reclame op de sites van onze gebruikers.

De komende periode zullen wij zoveel mogelijk handleidingen en tutorials plaatsen op onze site om nieuwe gebruikers wegwijs te maken met het controlepaneel, en de vele mogelijkheden die onze gratis hostingdienst te bieden heeft. Zodra er voldoende belangstelling is zullen wij tevens ter ondersteuning een forum openen. Binnenkort zijn wij ook op sociale media actief. Uiteraard zijn wij te bereiken via het contact formulier, en voor gebruikers via de helpdesk.

1 Reactie op “Welkom
  1. HostFree schreef:

    Bedankt voor het lezen van de introductie.
    Tenzij anders aangegeven kunt u reageren op nieuws en tutorials.

    Met vriendelijke groeten,
    hostfree.nl

gratis webhosting met PHP en MySQL