Simle Machines Forum patches (versie 1.1.19 en 2.0.6)

Simple Machines Forum heeft beveiligingspatches uitgebracht voor zowel de 1.1.x als de 2.0.x releases. Dit brengt de huidige meest recente versies van SMF naar 1.1.19 en 2.0.6. Verschillende veiligheidskwesties in beide versies werden geïdentificeerd en zijn aan bod gekomen met deze patch. Het wordt daarom aanbevolen dat u uw forums onmiddellijk bijwerkt om ervoor te zorgen dat uw installatie veilig blijft. Naast de patches zijn er een nog een aantal bugs verholpen in SMF 2.0.6.

Als u versie 2.0.5 gebruikt, kunt u uw forum bijwerken naar versie 2.0.6 met behulp van de package manager. Zoals gebruikelijk, ziet u een kennisgeving van de upgrade in het administratiepaneel en in de package manager, waarmee u het downloaden en installeren van de patch naadloos kunt uitvoeren. Als u de melding over de upgrade niet ziet, voer dan de geplande taak ‘Fetch Simple Machines bestanden’ uit. U kunt ook de patch downloaden van de simplemachines website, en vervolgens via de package manager installeren, op dezelfde manier als elke andere mod.

Als u versie 1.1.18 gebruikt, kunt u bijwerken naar 1.1.19 met de andere beschikbare patches, tevens via de package manager. Wanneer u ervoor kiest om gebruik te blijven maken van de 1.1.x lijn, wees er dan van bewust dat dit waarschijnlijk de laatste patch is voor deze versie, het is daarom aan te raden om bij te werken naar 2.0.6, om te veiligheid van uw forum te waarborgen.

Indien u een oudere versie van SMF gebruikt, kunt u upgraden met behulp van het volledige upgrade archief voor versie 2.0.6, beschikbaar op de download pagina van simplemachines. Houd er rekening mee dat met deze upgrade methode mogelijk alle mods mogelijk vervangen moeten worden met versies die 2.0.x ondersteunen.

gratis webhosting met PHP en MySQL