WordPress 3.7 beschikbaar

WordPress versie 3.7Versie 3.7 van WordPress, genaamd Basie ter ere van de Jazz pianist Count Basie, is nu beschikbaar voor download of voor update in je WordPress dashboard. Deze versie bevat enkele van de belangrijkste architecturale updates die tot nu toe zijn uitgegeven. Dit zijn de belangrijkste updates:

Update terwijl je slaapt: Met WordPress 3.7 hoef je niet meer handmatig onderhouds- en veiligheidsupdates te installeren. De meeste WordPress sites zullen nu in staat zijn om deze updates automatisch op de achtergrond toe te passen, hoewel sommige configuraties dit wellicht niet toe staan. Het hele proces is daarbij ook nog eens veiliger en betrouwbaarder gemaakt, met een aantal nieuwe controle en veiligheidsmaatregelen. Je zult nog steeds op “Nu bijwerken” moeten klikken als WordPress 3.8 uitkomt, maar we hebben nog nooit zoveel vertrouwen in die mooie blauwe knop gehad.

Sterkere wachtwoord aanbevelingen: het wachtwoord is je eerste verdediging tegen inbrekers. Het is het beste om wachtwoorden te gebruiken die complex, lang en uniek zijn. Om deze reden heeft WordPress een aantal filters toegepast om ervoor te zorgen dat er geen zwakke wachtwoorden worden gebruikt. WordPress 3.7 herkent de meest voorkomende fouten die uw wachtwoord kunnen verzwakken: Data, namen, toetsenbord patronen (123456789), en zelfs woorden uit de pop cultuur.

Verbeterde zoekresultaten: Zoekresultaten worden nu geordend op hoe goed de zoekopdracht matcht met een bericht, in plaats van op datum. Bijvoorbeeld; als een zoekopdracht hetzelfde is als de titel van een bericht, dan zetten we dit bericht bovenaan de zoekresultaten.

Betere wereldwijde ondersteuning: gelokaliseerde versies van WordPress ontvangen sneller en vollediger vertalingen. WordPress 3.7 voegt ondersteuning voor het automatisch installeren van de juiste taalbestanden en ze recent te houden, een zegen voor de vele miljoenen die gebruik maken van WordPress in een andere taal dan Engels.

Wil je dat WordPress altijd automatisch wordt bijgewerkt, zelfs voor grote releases? Wil je dat een bepaalde plugins altijd bijgewerkt worden in de achtergrond? WordPress 3.7 geeft ontwikkelaars en systeembeheerders controle over dit proces.

wp_get_sites() stelt ontwikkelaars in staat om een lijst te krijgen met alle sites binnen het multisite netwerk zonder direct een database query te maken — een van de vele verbeteringen aan multisite in WordPress 3.7

Met geavanceerde datum queries kunnen ontwikkelaars nu zoeken naar berichten binnen een reeks van dagen, of naar berichten die ouder of nieuwer zijn dan een specifieke datum. Je kunt zelfs zoeken naar berichten die geschreven zijn op vrijdagmiddag!

gratis webhosting met PHP en MySQL